Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Miika Halosen kotisivut

Jeesuksen kautta saamme pelastuksen, yhteyden Jumalaan, anteeksiannon ja iankaikkisen elämän. Hänen verensä puhdistaa meidät ja hänen Henkensä tekee meistä uusia luomuksia Kristuksessa. Jumala ennalleen asettaa rikkinäiset ihmiset uudelleen ottamaan vastaan ja antamaan rakkautta. Ajallaan tämä maailma tulee tuhoutumaan ja Jumala luo uudet taivaat ja uuden maan. Siellä ei ole enää surua, tuskaa, sairautta, kuolemaa eikä pahuutta. Taivaaseen pääsevät ne, jotka hylkäävät syntinsä ja pyytävät anteeksiantoa Jeesuksen nimessä ja veressä. Jos kääntää selkänsä Jumalan armolle ja rakkaudelle, tuomiona on ikuinen ero Jumalasta ja hänen hyvyydestään hirveässä paikassa, kadotuksessa.

Elääkö Jeesukseen uskova kristitty maan päällisen elämänsä vain taivasta odotellen? Kyllä ja ei. Emme odota ihanaa taivasta ja ikuista elämää passiivisesti vaan iloiten jo nyt Jumalan hyvyydestä, rakkaudesta, avusta, rukousvastauksista, johdatuksesta ja rauhasta. Kun rukoilemme Isää Jumalaa Jeesuksen Kristuksen nimessä, saamme Pyhän Hengen. Pyhän Hengen kautta saamme vapauden, rauhan, ilon ja rakkauden. Uskovan kristityn elämä on siunattua. Saamme osaksemme jatkuvasti lisää hyvää Jumalalta ja saamme olla antamassa saamaamme hyvää eteenpäin muille. Saamme kertoa toisillekin tästä ihmeellisestä Jumalan rakkaudesta Jeesuksessa Kristuksessa. Saamme tehdä hyvää toisille, auttaa toisia ja edistää oikeudenmukaisuutta maailmassa.

Haluatko saada vapauden, rauhan ja ilon elämääsi? Haluatko vapautua kahleistasi? Haluatko saada osaksesi todellisen rakkauden ja arvostuksen? Anna elämäsi Jeesukselle Kristukselle. Kun hän on Herrasi ja Pelastajasi, elämäsi muuttuu siunatuksi. Olet arvokas, olet rakas. Sinut on luotu rakkautta varten. Ota Jumalan rakkaus vastaan elämääsi ja anna sen muuttaa sinua niin, että Jumala saa rakastaa kauttasi toisia ihmisiä ja rikkinäistä maailmaamme. Jeesus kutsuu sinua! Olet arvokas ja rakas.