Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Miika Halosen kotisivut

Jumala ei hylännyt ihmisiä, kun teimme syntiä ja kun käänsimme selkämme hänelle. Jumala lähetti oman ainoan Poikansa, Jeesuksen Kristuksen, elämään ihmisen osan ja kärsimään rangaistuksen synneistämme. Jumala on oikeudenmukainen, pyhä, vanhurskas ja kaikkivaltias. Samalla hän rakastaa meitä luotujaan todella paljon. Kun Jeesus Kristus, täysi Jumala ja täysi ihminen, eli koko elämänsä Jumalan tahdon mukaan tehden vain hyvää aina, ei koskaan syntiä ja pahaa, saimme uuden mahdollisuuden.

Jeesus Kristus tuomittiin väärin perustein, hakattiin, ruoskittiin, häväistiin ja naulittiin ristille. Hän kuoli syntiemme ja maailman pahuuden tähden. Kolmantena päivänä Jeesus nousi ylös kuolleista. Nyt hän on taivaassa ja on vielä tuleva sieltä tuomitsemaan eläviä ja kuolleita. Jokainen ihminen on tilivelvollinen Jumalalle teoistaan. Kun tunnustamme ja hylkäämme syntimme, Jumala antaa ne meille anteeksi Jeesuksen nimen ja veren tähden.

Jeesuksen kautta saamme anteeksi kaiken. Jeesus myös antaa meille Pyhässä Hengessä voiman muuttua enemmän hänen kaltaisikseen. Saamme osaksemme sitä suurta rakkautta, jota olemme aina kaivanneet. Saamme täyttyä Jumalan rakkaudella ja alkaa rakastamaan toisia ihmisiä. Kun saa osakseen Jumalan rakkauden, sitä haluaa antaa muillekin. Jeesuksen kautta saamme myös iankaikkisen elämän. Kuolema ei olekaan loppu vaan uuden alku. Saamme elää aina taivaassa Jumalan kanssa hänen valtavan rakkautensa läsnäolossa. Ihanaa!