Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Oppilaitosten rukouspiirit ja nuorisoherätys


Herätys lähtee sydämistä!

Me olemme avainasemassa tässä herätyksessä!

Kesällä 2001 Jumala kohtasi minua voimallisesti, ja sain täyttyä Pyhällä Hengellä ensimmäistä kertaa elämässäni. Samalla sisimmässäni tapahtui vallankumous, jossa Jeesus nousi todellakin sydämeni kuninkaaksi. Tämän kesän aikan elämäni standardit ja arvomaailma laitettiin uuteen malliin Jumalan Sanan mukaisesti.

Tuosta kesästä alkoi elävä ja todellinen rakastuminen Jeesukseen, mikä muutti sydämeni lopullisesti. Rakastuminen Jeesukseen sai sydämeni avoimeksi ja Jumalalle otolliseksi. Noista ajoista lähtien Jumala onkin alkanut käyttää minua voimallisesti valtakuntansa työssä. Jumala nimittäin etsii uskovia, joiden sydän kaipaa enemmän Jumalaa. Näitä uskovia Jumala vahvistaa ja myöskin käyttää voimallisesti.

Jumala tahtoisi käyttää jokaista uskovaa ja antaa Suomeen valtavan herätyksen, jonka kautta Hän voisi muuttaa suomalaisia. Herätys ei kuitenkaan ole mikään mystinen sattumalta syntyvä ajanjakso vaan Jumalan voimallinen toiminta uskovien kautta, joiden sydämet ovat ehdoitta antautuneet Jumalalle. Herätys lähtee siis sydämistä. Otammehan me siis sen vastaan!

Oppilaitosten rukouspiirit

Tuona samana kesänä 2001 Jumala puhui minulle rukouspiirin perustamisesta sen aikaiseen kouluuni, Seinäjoen lyseon yläasteelle. Tehtävä tuntui täysin mahdottomalta, koska olin erittäin ujo ja hiljainen poika. Jumalan kutsu kuitenkin vahvistui vahvistumistaan saadessani samalla kasvaa uskossani. Lopulta seuraavana syksynä olin saanut Jumalalta rohkeutta niin, että toin rukouspiirin perustamisen yleiseksi esirukousaiheeksi Seinäjoen vapaaseurakuntaan. Useat kymmenet uskovat ottivat tuon rukousaiheekseen ja Jumala kuuli rukoukset.

Helmikuussa 2002 rukouspiiritoiminta saatiin aloitettua. Jumala antoi minulle voiman, viisauden ja rohkeuden johtaa rukouspiiritoimintaa. En olisi ikinä aiemmin voinut uskoa todeksi, että Jumala voisi käyttää minua näin radikaalisti. Rukouspiirimme kokoontui 2-3 kertaa viikossa ja kesti kerralla 15-30 minuuttia. Se koostui rukouksesta, esirukouksesta, Jumalan Sanan julistuksesta, rukouspalvelusta, keskustelusta ja todistuksista.

Jumala toimi väkevästi rukouspiirin kautta. Useat uskovat nuoret saivat vahvistua uskossaan sekä saivat rohkeutta evankeliointiin. Järjestimme koulussamme tehokasta evankeliointia käytävillä ja kerroimme monille Jeesuksesta. Kymmenet jos eivät sadat, uskovat kantoivat meitä rukouksin joka päivä Herran eteen. Rukoustaistelu kannatti, ja monet uskovat nuoret saivat aivan uuden voiman Jumalan Pyhässä Hengessä.

Jumala antoi koulujen rukouspiiri -innostuksen levitä kuin kulovalkean ympäri maakuntaa. Rukouspiirejä perustettiinkin useisiin oppilaitoksiin eri puolille Etelä-Pohjanmaata. Jumala oli ottanut meidät todesta rukoillessamme nuorisoherätyksen alkamista. Saimme muutaman vuoden aikana niittää satoa valjenneilta vainioilta runsaasti. Ainoastaan Seinäjoella ja naapurikunnissa nuoria tuli uskoon muutaman vuoden kuluessa noin 30-40 henkilöä koulujen rukouspiirien toiminnan kautta. Jumala voi siis toimia koulurukouspiirien kautta väkevästi, jos vain me lähdemme liikkeelle.

Koulurukouspiirit leviämään - Jumalan tuli Suomen ylle!

Jumala vahvistaa niitä, jotka vilpittömin sydämin etsivät Häntä!

Kesästä 2001 lähtien Jumala on puhunut minulle todella paljon siitä, kuinka Hän tulee toimimaan voimallisesti koulurukouspiirien kautta. En ole ainoa, jolle Jumala on puhunut juuri tästä aiheesta. Monet uskovat ovat saaneet Jumalalta näyn nuorisoherätyksestä suomalaisten parissa. Voin sanoa muutaman vuoden kokemuksella rukouspiireistä, että Jumala todella voi toimia niiden kautta uskomattoman voimallisella tavalla, jos vain rukouspiiriläiset ovat antautuneet täysin Herralle.

Jumala on avaamassa Taivaan ikkunat niin, että Pyhän Hengen läsnäolo voi vuotaa maamme ylle. Uskon, että saamme nähdä tuhansien pelastuvan, parantuvan ja vapautuvan, koska sehän on Herran tahto suomalaistenkin kohdalla. Useiden sairaiden parantuminen, nuorten vapautuminen ja ennen kaikkea nuorten pelastuminen rukouspiirien kautta on rohkaissut minua olemaan Jumalan torvena, että muutkin voisivat täynnä intoa ja Jumalan tulta olla mukana jo alkaneessa voimallisessa Suomen herätyksessä.

Kun Jumala kutsui minut palvelutyöhön rukouspiirien pariin 2001 kesällä, ymmärsin että rukouspiireihin liittyvä missioni on vain määräaikainen. Jumala puhuikin myöhemmin minulle, etteivät koulujen rukouspiirit tule olemaan minun varsinainen kutsumukseni. Tiedänkin nyt, että olen täyttänyt palvelukseni työn tällä saralla ja olen astumassa uuteen tehtävään. Tahdon kuitenkin edelleen rohkaista suomalaisia nuoria toimimaan kouluissa radikaalisti Jumalan voimassa. Kannustan kaikkia uskovia myös rukoilemaan, että Jumalan Henki voisi vuotaa maamme oppilaitoksiin. Silloin ihmiset tulevat synnintuntoon ja tekevät parannusta. Se on eräs avaimistamme herätykseen Suomessa!

Rukouspiirejä on oppilaitoksissa eri puolilla Suomea ilmeisesti tosi runsaasti, joten Jumalalle olisi paljon toimintamahdollisuuksia. Kysymys onkin, olemmeko me valmiit lähtemään liikkelle ja näyttämään kuka on Todellinen Kuningas. Tulethan siis mukaan Jumalan suunnitelmaan näinä lopunaikoina Suomessa rukoilemalla uskoville nuorille rohkeutta ja voimia olla Kristuksen eläviä todistajia tässä pimeässä maailmanajassa. Kristus onneksi on valo ja Hän loistaa meistä tähän maailmaan. Muistakaamme, että valo loistaa pimeydessä, mutta pimeys ei ole saanut sitä valtaansa eikä saakaan. Kiitos olkoon Jeesuksen!

Seinäjoen lukiossa rukoillaan herätystä

Syksynä 2003 Joel Ezzahid, minä, Tony Joensuu, Janne Mäntylä ja Lasse Romppanen kokoonnuimme lukiomme sankarihallissa ( läpikulkuaulassa ) välituntisin. Siellä rukoilimme, ylistelimme, tutkimme Raamattua ja kiittelimme Herraa. Olimme koko ajan valvontakameran kuvaamina ja sen lisäksi porukkaa lappasi aulan läpi jatkuvasti satapäin. Tämän takia hyvin lyhyessä ajassa koko Seinäjoen lukio sai huomata, että tässä lukiossa on rohkeasti uskossa olevia opiskelijoita. Kuljimme Jumalan johdatuksessa ja usein rukoilimme esimerkiksi kielillä ääneenkin sekä profetoimme. Jumala toimi kanssamme ja useat kymmenet - jos ei sadat - henkilöt saivat kokea Pyhän Hengen ihmeellisen läsnäolon tuossa aulassa. Monilla heräsi suunnaton kiinnostus uskon asioita kohtaan rukouspiirimme seurauksena.

Tammikuussa 2004 Joel, Tony, minä ja Janne saimme sydämellemme mennä keskustelemaan hengellisistä asioista lukiomme rehtorin kanssa. Itse asiassa meillä oli ollut rehtori rukousaiheena jo muutamia vuosia. Annoimme Seinäjoen vapaa- ja helluntaiseurakuntiin esirukousaiheena tämän rehtorikäynnin, ja esirukoustaistelu vei voittoon. Saimme muodostettua erittäin hyvät suhteet rehtorin kanssa ja rehtori asettui tukemaan rukouspiirimme toimintaa. Muutenkin käyntimme osoittautui suureksi siunaukseksi ja saimme suuremmat valtuudet rukouspiirin sekä hengellisen herätystoiminnan edistämiseen Seinäjoen lukiossa.

Muutamat meistä Seinäjoen lukion uskovista nuorista olemme saaneet mission kiertää lukion rakennusta rukoillen ja Herraa ylistäen. Näin olemmekin jo tehneet useita kertoja. Monesti olemme innostuneet rukoilemaan ja käymään esirukouksissa hengellistä taistelua jopa tuntikausia yhteen menoon. Olemme saaneet kokea voimallista Pyhän Hengen toimintaa koulussamme ja tahdomme jatkaa.

Syksystä 2004 lähtien me Seinäjoen lukion uskovat opiskelijat olemme kokoontuneet koulun Akvaarioon ( = lasiseinäinen, toisessa kerroksessa avoimen aulan luona oleva ERITTÄIN NÄKYVÄ TILA ) rukoilemaan joka aamu toisella välitunnilla. Jumala avasi taas ovat rukouspiirin pitämiseen ja saimme täydet valtuudet rehtorilta tehtäväämme. Kunnia Herralle! Olemme rukoilleet Jumalan voiman vuodatusta lukioomme ja siitä olemme saaneetkin jo pieniä makupaloja. Jumala on täyttänyt uskovia Pyhälle Hengellä ja sairaita on parantunut. Eräskin uskonnonopettaja parani selkä- ja vatsakivuistaan, kun muutama uskova nuori rukoili Akvaariossa opettajan puolesta. Kiitos ja ylistys Herralle!

Marraskuun 2004 alusta lähtien rukouspiirissämme parantui sairaita lähes joka päivä. Monet pääkivut, flunssat ja pienet oireet ovat kadonneet sekunnin murto-osassa, kun olemme rukoilleet Jumalaa parantamaan ne. Pyhän Hengen läsnäolo ja Jumalan kirkkaus on monesti laskeutunut rukouspiiritilaan voimallisesti. Tämän seurauksena me olemme saaneet lisää rohkeutta vaeltaa Pyhässä Hengessä ja edeltä valmistetuissa hyvissä teoissa. Jumalan armosta me olemme saaneet myös niittää sitä valtavaa satoa, jota on istutettu jo vuosia sitten. Esirukoilijoiden rukouksiin on tullut väkeviä vastauksia, ja lukiollamme uudestisyntyi syys-joulukuussa 2004 useita kymmeniä nuoria. Kaikki kiitos, ylistys, kunnia ja palvonta Jeesukselle Kristukselle!!!

Tammikuussa 2005 me aloitimme jälleen rukouspiirin pitämisen lukiomme akvaariossa. Siellä me saimme kokea jälleen Jumalan toimivan voimassaan. Tosin alkoi näyttää siltä, että suurimmat hengelliset voitot saavutettiin ruokasalissa ruokailun aikana. Siellä me saimme nimittäin evankelioida monia opiskelijoita ja Jumala antoi meidän olla suurena siunauksena monille. Saimme huomata kuinka Jumalan kirkkaus, rakkaus ja läsnäolon todellisuus olivat vahvasti kanssamme. Esirukoilijoiden panos tähän hengelliseen nuorisotyöhön näkyi selvästi, koska saimme johtaa heti vuoden kahden ensimmäisen viikon aikana useita nuoria uskoon. Kaikkia kiitos ja ylistys Jeesuksellemme!!!


HERÄTYS on TÄSSÄ ja NYT, joten vaelletaan siis valossa, että voisimme olla Herran väkevässä käytössä!

Herra sinua runsaasti siunatkoon!


© Miika Halonen, päivitetty helmikuussa 2005
©2019 layout122 - suntuubi.com